Nataši Bekvalac prijetio drug Luke Lazukića, reagovala policija?

Ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu u blizini Centra za socijalni rad gde je Luka danas video njihovu ćerku.

Zabava 26.07.2018 | 08:06
Nataši Bekvalac prijetio drug Luke Lazukića, reagovala policija?
Pevačica Nataša Bekvalac danas je ćerku Katju dovela u Centar za socijalni rad kako bi je video otac, Luka Lazukić. Lazukić je stigao deset minuta pre Nataše na motoru kako bi ih sačekao. IT stručnjak ima pravo da ćerku viđa ćerku svake srede na pola sata.

Kako saznajemo, Nataši je Lukin drug verbalno pretio dok je ona čekala u automobilu ispred Centra za socijalni rad.

- Nataša Bekvalac i njen advokat prijavili su u policijskoj stanici da joj je tokom dana u periodu od 13 do 13,30h prišao drug Luke Lazukića i verbalno joj pretio. Prema navodima pevačice, ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu, na uglu Kameničke i Lomine ulice na Zelenom vencu u centru Beograda - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Tada joj je navodno prišao Lazukićev drug, inace državljanin BiH Z. I. i verbalno pretio. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo - rekao je naš izvor.

Novosti
foto.internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Da

26.07.2018 09:51

Bez šminke mogla bi odati po pijaci koliko hoće,niko je nebi primjetio!

ODGOVORITE