Звездин списак за првенство...

Ту су и Павков и Срнић, а и Хајдин! Једини неизвестан Иван Илић! Владан Милојевић рачуна на 30 играча у одбрани титуле. . .

Фудбал 26.07.2018 | 11:45
Звездин списак за првенство...
Једно коло је прошло, Црвена звезда је добила врањски Динамо, а баш се на првенственој премијерли могло приметити да, макар у овом тренутку, има довољно широк кадар за такмичење на више фронтова, пошто су минулог петка шансу добили играчи који махом нису играли ни против Спартакса, ни против Судуве.

Укупно је тачно 30 фудбалера пријавио клуб из Љутице Богдана у канцеларију Суперлиге за такмичење у првенству у ком брани титулу. На списку се налазе осморица новајлија (Зоран Поповић, Милош Дегенек,Рашид Самуила, Душан Јованчић, Милан Јевтовић, Дејан Мелег, Лоренцо Ебесилио и Никола Стојиљковић), а важно је истаћи да има промена у односу на листу прослеђену у УЕФА.

Најважнија се тиче сазнања да је леви бек Стефан Хајдин, зимус пристигао из Спартака, поново у конкуренцији за тим, јер је засад пропала могућност да каријеру настави у неком овдашњем клубу на позајмици, иако га је највише хтела Војводина. На списку се налазе и Милан Павков и Славољуб Срнић, мада имају дозволу клуба да се отисну у иностранство. Конкретно, у шпанску примеру, пошто је снажни центарфор на мети Ваљадолида, а крилног везисту хоће Уеска. Није искључења до до краја прелазног рока за њих и стигну понуде, а дотад ће свакако бити на располагању стручном штабу.

Баш као и млађи нараштаји попут штопера Страхиње Ераковића, голмана Александра Станковића, левог спољњег Алексе Терзића, везиста Вељка Николића и  Стефана Цветквовића, као и нападача Дејана Јовељића. Једина је непознаница шта се дешава са Иваном Илићем, кога је Манчестер Сити купио у пакету са братомЛуком и оставио на позајмици на Маракани. Телентовани везиста из Ниша није лиценциран, међутим, с обзиром на године (у марту напунио тек 17) може у било ком тренутку сезоне да буде стављен на Б листу.

СПИСАК ФУДБАЛЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ЛИЦЕНЦИРАНИХ ЗА СУПЕРЛИГУ СРБИЈЕ

Голмани: Зоран Поповић, Немања Супић, Александар Станковић, Милан Борјан;

Дефанзивци: Срђан Бабић, Милан Родић, Страхиња Ераковић, Филип Стојковић, Рашид Сумаила, Милош Дегенек, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Стефан Хајдин, Алекса Терзић;

Везисти: Бранко Јовичић, Ненад Крстичић, Дејан Мелег, Ненад Милијаш, Лоренцо Ебесилио, Славољуб Срнић, Милан Јевтовић, Душан Јованчић, Вељко Николић, Стефан Цветковић, Немања Радоњић;

Нападачи: Милан Павков, Немања Милић, Никола Стоиљковић, Дејан Јовељић и Ел Фарду Бен.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар