Zvezdin spisak za prvenstvo...

Tu su i Pavkov i Srnić, a i Hajdin! Jedini neizvestan Ivan Ilić! Vladan Milojević računa na 30 igrača u odbrani titule. . .

Fudbal 26.07.2018 | 11:45
Zvezdin spisak za prvenstvo...
Jedno kolo je prošlo, Crvena zvezda je dobila vranjski Dinamo, a baš se na prvenstvenoj premijerli moglo primetiti da, makar u ovom trenutku, ima dovoljno širok kadar za takmičenje na više frontova, pošto su minulog petka šansu dobili igrači koji mahom nisu igrali ni protiv Spartaksa, ni protiv Suduve.

Ukupno je tačno 30 fudbalera prijavio klub iz Ljutice Bogdana u kancelariju Superlige za takmičenje u prvenstvu u kom brani titulu. Na spisku se nalaze osmorica novajlija (Zoran Popović, Miloš Degenek,Rašid Samuila, Dušan Jovančić, Milan Jevtović, Dejan Meleg, Lorenco Ebesilio i Nikola Stojiljković), a važno je istaći da ima promena u odnosu na listu prosleđenu u UEFA.

Najvažnija se tiče saznanja da je levi bek Stefan Hajdin, zimus pristigao iz Spartaka, ponovo u konkurenciji za tim, jer je zasad propala mogućnost da karijeru nastavi u nekom ovdašnjem klubu na pozajmici, iako ga je najviše htela Vojvodina. Na spisku se nalaze i Milan Pavkov i Slavoljub Srnić, mada imaju dozvolu kluba da se otisnu u inostranstvo. Konkretno, u špansku primeru, pošto je snažni centarfor na meti Valjadolida, a krilnog vezistu hoće Ueska. Nije isključenja do do kraja prelaznog roka za njih i stignu ponude, a dotad će svakako biti na raspolaganju stručnom štabu.

Baš kao i mlađi naraštaji poput štopera Strahinje Erakovića, golmana Aleksandra Stankovića, levog spoljnjeg Alekse Terzića, vezista Veljka Nikolića i  Stefana Cvetkvovića, kao i napadača Dejana Joveljića. Jedina je nepoznanica šta se dešava sa Ivanom Ilićem, koga je Mančester Siti kupio u paketu sa bratomLukom i ostavio na pozajmici na Marakani. Telentovani vezista iz Niša nije licenciran, međutim, s obzirom na godine (u martu napunio tek 17) može u bilo kom trenutku sezone da bude stavljen na B listu.

SPISAK FUDBALERA CRVENE ZVEZDE LICENCIRANIH ZA SUPERLIGU SRBIJE

Golmani: Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Milan Borjan;

Defanzivci: Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Filip Stojković, Rašid Sumaila, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić;

Vezisti: Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Nenad Milijaš, Lorenco Ebesilio, Slavoljub Srnić, Milan Jevtović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Stefan Cvetković, Nemanja Radonjić;

Napadači: Milan Pavkov, Nemanja Milić, Nikola Stoiljković, Dejan Joveljić i El Fardu Ben.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar