Потврђено: ПСЖ испитује пулс Боатенга и Бајерна!

Али да ли ће платити 60. 000. 000? Толико би задовољило апетите Бавараца.

Фудбал 28.07.2018 | 08:00
Потврђено: ПСЖ испитује пулс Боатенга и Бајерна!
Данима већ траје лицитација имена. Почело је са Леонардом Бонучијем, стигло се и до Јана Вертонгена, па и Домагоја Виде. Међутим, потврда стиже само за једног играча. Директор Бајерна Карл Хајнц Руменигеозваничио је оно о чему медији већ данима шушкају: Пари Сен Жермен је кренуо по Џерома Боатенга.

“Тренутно, нема директних контаката између клубова, али постоје контакти између његови менаџера и Пари Сен Жермена. Мораћемо да сачекамо и видимо да ли ћемо успети да пронађемо основу за трансфер. Да видимо да ли ћемо моћи да пронађемо обештећење прихватљиво за обе стране“, искрен је Румениге.

Немачки медији настављају причу информацијама од анонимних извора, који у њиховом случају обичну дају поуздане вести: Бајерн би 29-годишњег штопера могао да пусти ако би у Минхен стигла понуда од 60.000.000 евра. Према информацијама из Француске, то је сума коју у Паризу сматрају претераном.

Оно што је несумњиво тачно јесте да је Томас Тухел, нови тренер Парижана, већ разговарао саБоатенгом. Поједини париски медији чак пишу и да су имали разговор лицем у лице, још пре почетка Мундијала у Русији. Наводно, имао је и помоћ Јулијана Дракслера, Немаца из редова ПСЖ-а, који су Боатенгу хвалили пројекат француског шампиона.

Али нико још није говорио о парама. А то ће да одлучи. Мада, није занемарљива ни чињеница да се по завршетку сезоне Боатенг већ пожалио медијима рекавши да је после седам сезона у Минхену мало и презасићен и да му је потребан нови изазов у каријери.

Пари Сен Жерменово већ вишегодишњо упињање да нападну пехар Лиге шампиона управо је то – огроман изазов.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар