Potvrđeno: PSŽ ispituje puls Boatenga i Bajerna!

Ali da li će platiti 60. 000. 000? Toliko bi zadovoljilo apetite Bavaraca.

Fudbal 28.07.2018 | 08:00
Potvrđeno: PSŽ ispituje puls Boatenga i Bajerna!
Danima već traje licitacija imena. Počelo je sa Leonardom Bonučijem, stiglo se i do Jana Vertongena, pa i Domagoja Vide. Međutim, potvrda stiže samo za jednog igrača. Direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenigeozvaničio je ono o čemu mediji već danima šuškaju: Pari Sen Žermen je krenuo po Džeroma Boatenga.

“Trenutno, nema direktnih kontakata između klubova, ali postoje kontakti između njegovi menadžera i Pari Sen Žermena. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li ćemo uspeti da pronađemo osnovu za transfer. Da vidimo da li ćemo moći da pronađemo obeštećenje prihvatljivo za obe strane“, iskren je Rumenige.

Nemački mediji nastavljaju priču informacijama od anonimnih izvora, koji u njihovom slučaju običnu daju pouzdane vesti: Bajern bi 29-godišnjeg štopera mogao da pusti ako bi u Minhen stigla ponuda od 60.000.000 evra. Prema informacijama iz Francuske, to je suma koju u Parizu smatraju preteranom.

Ono što je nesumnjivo tačno jeste da je Tomas Tuhel, novi trener Parižana, već razgovarao saBoatengom. Pojedini pariski mediji čak pišu i da su imali razgovor licem u lice, još pre početka Mundijala u Rusiji. Navodno, imao je i pomoć Julijana Drakslera, Nemaca iz redova PSŽ-a, koji su Boatengu hvalili projekat francuskog šampiona.

Ali niko još nije govorio o parama. A to će da odluči. Mada, nije zanemarljiva ni činjenica da se po završetku sezone Boateng već požalio medijima rekavši da je posle sedam sezona u Minhenu malo i prezasićen i da mu je potreban novi izazov u karijeri.

Pari Sen Žermenovo već višegodišnjo upinjanje da napadnu pehar Lige šampiona upravo je to – ogroman izazov.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar