Шта чека Грујића? Кардиф, Палас, Лацио...

Жеља Ливерпула је да српски везиста потпише нови уговор, па да опет оде на позајмицу.

Фудбал 27.07.2018 | 15:00
Шта чека Грујића? Кардиф, Палас, Лацио...
Српски интернационалац Марко Грујић (22) извесно ће овог лета опет напустити Енфилд, али још није дефинитивно у који ће клуб отићи.

Млади српски везиста тренутно је са Ливерпулом на турнеји у САД, док у Кардифу очекују његов повратак у тим са којим се прошле сезоне пласирао из Чемпионшипа у Премијер лигу.

Менаџер Велшана Нил Ворнок рекао је да са оптимизмом планира Грујићев повратак, након што је српски репрезентативац очигледно задовољио у 14 наступа за Кардиф, током којих је постигао један гол.

Ипак, за Београђанина рођеног 1996. године заинтересовани су и други клубови.

Према писању "Дејли мејла", Грујића жели и Кристал Палас, где би га дочекао саиграч из репрезентације, Лука Миливојевић.

Палас наводно хоће такође да позајми српског везисту, а "Ливерпул Ехо" открива да би такав сценарио одговарао и Ливерпулу.

"Ливерпул жели да потпише нови уговор са Грујићем, а онда да га позајми. Кардиф је већ у начелу договорио ту позајмицу", износи тај лист, уз подсећање да његов актуелни уговор истиче у лето 2020. године.

"Ехо" је ове недеље писао и о интересовању Лација за некадашњег везисту Звезде, с тим да је наводно жеља Римљана да га доведу за стално, а не на 12 месеци.

Та куповина коштала би клуб са Олимпика 22 милиона евра, јер су "Редси" одредили толику цену за српског репрезентативца, који је у дресу Ливерпула одиграо 14 званичних утакмица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар