Šta čeka Grujića? Kardif, Palas, Lacio...

Želja Liverpula je da srpski vezista potpiše novi ugovor, pa da opet ode na pozajmicu.

Fudbal 27.07.2018 | 15:00
Šta čeka Grujića? Kardif, Palas, Lacio...
Srpski internacionalac Marko Grujić (22) izvesno će ovog leta opet napustiti Enfild, ali još nije definitivno u koji će klub otići.

Mladi srpski vezista trenutno je sa Liverpulom na turneji u SAD, dok u Kardifu očekuju njegov povratak u tim sa kojim se prošle sezone plasirao iz Čempionšipa u Premijer ligu.

Menadžer Velšana Nil Vornok rekao je da sa optimizmom planira Grujićev povratak, nakon što je srpski reprezentativac očigledno zadovoljio u 14 nastupa za Kardif, tokom kojih je postigao jedan gol.

Ipak, za Beograđanina rođenog 1996. godine zainteresovani su i drugi klubovi.

Prema pisanju "Dejli mejla", Grujića želi i Kristal Palas, gde bi ga dočekao saigrač iz reprezentacije, Luka Milivojević.

Palas navodno hoće takođe da pozajmi srpskog vezistu, a "Liverpul Eho" otkriva da bi takav scenario odgovarao i Liverpulu.

"Liverpul želi da potpiše novi ugovor sa Grujićem, a onda da ga pozajmi. Kardif je već u načelu dogovorio tu pozajmicu", iznosi taj list, uz podsećanje da njegov aktuelni ugovor ističe u leto 2020. godine.

"Eho" je ove nedelje pisao i o interesovanju Lacija za nekadašnjeg vezistu Zvezde, s tim da je navodno želja Rimljana da ga dovedu za stalno, a ne na 12 meseci.

Ta kupovina koštala bi klub sa Olimpika 22 miliona evra, jer su "Redsi" odredili toliku cenu za srpskog reprezentativca, koji je u dresu Liverpula odigrao 14 zvaničnih utakmica.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar