Клоп хоће да упари Хрвате у Ливерпулу?!

Да ли ће Дејан Ловрен дочекати земљака у задњој линији "Редса"?

Фудбал 27.07.2018 | 14:00
Клоп хоће да упари Хрвате у Ливерпулу?!
Ливерпул је отпутовао на турнеју у САД, где се припрема за нову сезону, али истовремено размишља и потенцијално новим појачањима.

Немачки менаџер Јирген Клоп наводно жели да у одбрану доведе још једног Хрвата, искусног Домагоја Виду (29) једног од хероја успеха "ватрених" на Светском првенству.

Хрватски репрезентативац члан је Бешикташа од прошлог јануара, када је стигао из Динамо Кијева без обештећење, а турски клуб не жели да га се јефтино одрекне.

Према писању француског "Л'екипа", Ливерпул пре било какве конкретне приче мора да плати 30 милиона евра да би дошли на ред преговори са Видом и његовим агентима.

Са друге стране, из САД стижу информације да је Јирген Клоп задовољан оним што има у одбрани, иако је Жоел Матип враћен са турнеје због повреде, а Дејан Ловрен неће тренирати са екипом до 6. августа, уочи последње недеље припреме за старт сезоне и први меч против Вест Хема (12. августа).

Најскупљи штопер у историји, Вирџил Ван Дајк (плаћен 78,8 милиона евра) у Америци је упарен са резервистима Рагнаром Клаваном и Џоом Гомезом.

Да ли ће они без Виде чинити дефанзивну линију Ливерпула и када почне сезона - биће познато најкасније до 9. августа, када ће у Енглеској бити завршен прелазни рок.

Летњи прелазни рок Ливерпула:

Дошли: Голман Алисон (Рома, 62,5 милиона евра), централни везиста Наби Кејта (Лајпциг 60 милиона), задњи везни Фабињо (45 милиона) и крило Ђердан Шаћири (Стоук, 14,7 милиона).

Голман Дени Ворд (Лестер, 14 милиона евра), задњи везни Емре Џан (Јувентус, без обештења), голман Адам Богдан (Хибернијан, позајмица), десни бек Џон Фланаган (Глазгов Ренџерс, без обештења)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар