Klop hoće da upari Hrvate u Liverpulu?!

Da li će Dejan Lovren dočekati zemljaka u zadnjoj liniji "Redsa"?

Fudbal 27.07.2018 | 14:00
Klop hoće da upari Hrvate u Liverpulu?!
Liverpul je otputovao na turneju u SAD, gde se priprema za novu sezonu, ali istovremeno razmišlja i potencijalno novim pojačanjima.

Nemački menadžer Jirgen Klop navodno želi da u odbranu dovede još jednog Hrvata, iskusnog Domagoja Vidu (29) jednog od heroja uspeha "vatrenih" na Svetskom prvenstvu.

Hrvatski reprezentativac član je Bešiktaša od prošlog januara, kada je stigao iz Dinamo Kijeva bez obeštećenje, a turski klub ne želi da ga se jeftino odrekne.

Prema pisanju francuskog "L'ekipa", Liverpul pre bilo kakve konkretne priče mora da plati 30 miliona evra da bi došli na red pregovori sa Vidom i njegovim agentima.

Sa druge strane, iz SAD stižu informacije da je Jirgen Klop zadovoljan onim što ima u odbrani, iako je Žoel Matip vraćen sa turneje zbog povrede, a Dejan Lovren neće trenirati sa ekipom do 6. avgusta, uoči poslednje nedelje pripreme za start sezone i prvi meč protiv Vest Hema (12. avgusta).

Najskuplji štoper u istoriji, Virdžil Van Dajk (plaćen 78,8 miliona evra) u Americi je uparen sa rezervistima Ragnarom Klavanom i Džoom Gomezom.

Da li će oni bez Vide činiti defanzivnu liniju Liverpula i kada počne sezona - biće poznato najkasnije do 9. avgusta, kada će u Engleskoj biti završen prelazni rok.

Letnji prelazni rok Liverpula:

Došli: Golman Alison (Roma, 62,5 miliona evra), centralni vezista Nabi Kejta (Lajpcig 60 miliona), zadnji vezni Fabinjo (45 miliona) i krilo Đerdan Šaćiri (Stouk, 14,7 miliona).

Golman Deni Vord (Lester, 14 miliona evra), zadnji vezni Emre Džan (Juventus, bez obeštenja), golman Adam Bogdan (Hibernijan, pozajmica), desni bek Džon Flanagan (Glazgov Rendžers, bez obeštenja)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar