Ебесилио: Могло је да буде 5:0, желимо ЛШ!

Фудбалер Црвене звезде Лоренцо Ебесилио задовољан је победом своје екипе над Судувом од 3:0 у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 25.07.2018 | 13:15
Ебесилио: Могло је да буде 5:0, желимо ЛШ!
Ебесилио је сјајним голом са дистанце 'начео' Литванце постигавши први гол на мечу, али и у својој каријери за црвено-беле.

Звезда је јако близу пласмана у треће коло, с обзиром да је после Ебесилија два пута стрелац био Немања Радоњић, и Судува ће морати да направи чудо на домаћем терену како би избацила првака Србије.

"Ово није мој први утисак, први је био када сам дошао. Све је било јасно тада, желимо у Лигу шампиона. Увек се додатно трудите да дате први гол. Навијачи су сјајни и они нам дају додатну снагу. То радите због њих, али и због себе", рекао је Ебесилио. 

Ебесилио није крио да је победа дошла лако, а и да је могла бити убедљивија. 

"Причао сам са саиграчима, могло је да буде 5:0. Ипак, морамо да завршимо све (у Литванији). Тамо очекујемо тежак меч, морамо бити концентрисани", додао је холандски фудбалер. 

Што се тиче навијача, он је веома задовољан и свиђа му се атмосфера на "Маракани". 

"Због ових ствари играте фудбал, како би отишли у Лигу шампиона и како би свима донели срећу. Не знам песме, али ми се свиђају и кад тад ћу научити", закључио је Ебесилио.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар