Ebesilio: Moglo je da bude 5:0, želimo LŠ!

Fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebesilio zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad Suduvom od 3:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 25.07.2018 | 13:15
Ebesilio: Moglo je da bude 5:0, želimo LŠ!
Ebesilio je sjajnim golom sa distance 'načeo' Litvance postigavši prvi gol na meču, ali i u svojoj karijeri za crveno-bele.

Zvezda je jako blizu plasmana u treće kolo, s obzirom da je posle Ebesilija dva puta strelac bio Nemanja Radonjić, i Suduva će morati da napravi čudo na domaćem terenu kako bi izbacila prvaka Srbije.

"Ovo nije moj prvi utisak, prvi je bio kada sam došao. Sve je bilo jasno tada, želimo u Ligu šampiona. Uvek se dodatno trudite da date prvi gol. Navijači su sjajni i oni nam daju dodatnu snagu. To radite zbog njih, ali i zbog sebe", rekao je Ebesilio. 

Ebesilio nije krio da je pobeda došla lako, a i da je mogla biti ubedljivija. 

"Pričao sam sa saigračima, moglo je da bude 5:0. Ipak, moramo da završimo sve (u Litvaniji). Tamo očekujemo težak meč, moramo biti koncentrisani", dodao je holandski fudbaler. 

Što se tiče navijača, on je veoma zadovoljan i sviđa mu se atmosfera na "Marakani". 

"Zbog ovih stvari igrate fudbal, kako bi otišli u Ligu šampiona i kako bi svima doneli sreću. Ne znam pesme, ali mi se sviđaju i kad tad ću naučiti", zaključio je Ebesilio.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar