Чекинато о Новаку: Нисмо се чули, али сада знам...

Италијански тенисер, Марко Чекинато, похвално је причао о Новаку Ђоковићу и рекао да није имао прилику да му честита на освајању Вимблдона.

Тенис 27.07.2018 | 15:30
Чекинато о Новаку: Нисмо се чули, али сада знам...
Чекинато је у 26. години живота пронашао форму каријере, а ове године је забележио тријумфе на два АТП турнира, једина у каријери.

Он је највећи 'бум' остварио на Ролан Гаросу, када се пласирао у полуфинале, а пре тога у четвртфиналу савладао Новака Ђоковића.

"Нисмо се чули. Веома сам срећан због њега јер га познајем, а сада знам да сам (на РГ) победио једног од најбољих тенисера света", рекао је Чекинато по освајању титуле у Умагу. 

Марко је свестан да тренутно ужива у најбољем периоду своје каријере. 

"Мислим да су ово најбољи тренуци мог живота. Ове године сам освојио две титуле, дошао до полуфинала Ролан Гароса, а осећам се поприлично добро јер сам 22 тенисер света. Веома сам срећан јер играм баш добро", додао је Чекинато. 

Чекинату није морало све да се потрефи, а имао је и много среће. Раније је осуђен због намештања мечева, али касније ослобођен оптужби не јер је доказао своју невиност, већ због продецуралне техникалије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар