Čekinato o Novaku: Nismo se čuli, ali sada znam...

Italijanski teniser, Marko Čekinato, pohvalno je pričao o Novaku Đokoviću i rekao da nije imao priliku da mu čestita na osvajanju Vimbldona.

Tenis 27.07.2018 | 15:30
Čekinato o Novaku: Nismo se čuli, ali sada znam...
Čekinato je u 26. godini života pronašao formu karijere, a ove godine je zabeležio trijumfe na dva ATP turnira, jedina u karijeri.

On je najveći 'bum' ostvario na Rolan Garosu, kada se plasirao u polufinale, a pre toga u četvrtfinalu savladao Novaka Đokovića.

"Nismo se čuli. Veoma sam srećan zbog njega jer ga poznajem, a sada znam da sam (na RG) pobedio jednog od najboljih tenisera sveta", rekao je Čekinato po osvajanju titule u Umagu. 

Marko je svestan da trenutno uživa u najboljem periodu svoje karijere. 

"Mislim da su ovo najbolji trenuci mog života. Ove godine sam osvojio dve titule, došao do polufinala Rolan Garosa, a osećam se poprilično dobro jer sam 22 teniser sveta. Veoma sam srećan jer igram baš dobro", dodao je Čekinato. 

Čekinatu nije moralo sve da se potrefi, a imao je i mnogo sreće. Ranije je osuđen zbog nameštanja mečeva, ali kasnije oslobođen optužbi ne jer je dokazao svoju nevinost, već zbog prodecuralne tehnikalije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar