Пирло смирује еуфорију у Торину...

Довођење Роналда не значи и освајање Лиге шампиона, али вас доводи ближе томе! ''Кристијано Роналдо може да донесе нешто додатно, нешто што је Јувентусу било потребно. Срећан сам што је тако велики шампион дошао у Јуве", каже некадашњи ас Старе даме.

Фудбал 26.07.2018 | 20:45
Пирло смирује еуфорију у Торину...
Легендарни Андреа Пирло сматра да ангажовање Кристијана Роналда представља огромну ствар за Јувентус, која би могла да направи превагу у амбицијама Бјанконера у блиској будућности.

Португалац је освојио четири од последњих пет трофеја Лиге шампиона са Реал Мадридом, а сада је дошао да тај сан испуни навијачима Старе даме.

"Кристијано Роналдо може да донесе нешто додатно, нешто што је Јувентусу било потребно. Срећан сам што је тако велики шампион дошао у Јуве. Куповина играча као што је он неће сама освојити Лигу шампиона, али вас може приближити томе", рекао је Пирло.

Стара дама се изгледа заситила искључиво домаћих трофеја, па жели коначно да направи велики искорак и после 22 године донесе најважнији трофеј у клупском фудбалу у своје витрине.

"Роналдо је играч који ремети балас и може да помогне Јувентусу да освоји Лигу шампиона. Он је топ играч, прави разлику, гледаћемо нешто лепо", рекао је Пирло.

Португалац је стигао у Торино за 117.000.000 евра и потписао уговор са Јувентусом до 2022. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар