Pirlo smiruje euforiju u Torinu...

Dovođenje Ronalda ne znači i osvajanje Lige šampiona, ali vas dovodi bliže tome! ''Kristijano Ronaldo može da donese nešto dodatno, nešto što je Juventusu bilo potrebno. Srećan sam što je tako veliki šampion došao u Juve", kaže nekadašnji as Stare dame.

Fudbal 26.07.2018 | 20:45
Pirlo smiruje euforiju u Torinu...
Legendarni Andrea Pirlo smatra da angažovanje Kristijana Ronalda predstavlja ogromnu stvar za Juventus, koja bi mogla da napravi prevagu u ambicijama Bjankonera u bliskoj budućnosti.

Portugalac je osvojio četiri od poslednjih pet trofeja Lige šampiona sa Real Madridom, a sada je došao da taj san ispuni navijačima Stare dame.

"Kristijano Ronaldo može da donese nešto dodatno, nešto što je Juventusu bilo potrebno. Srećan sam što je tako veliki šampion došao u Juve. Kupovina igrača kao što je on neće sama osvojiti Ligu šampiona, ali vas može približiti tome", rekao je Pirlo.

Stara dama se izgleda zasitila isključivo domaćih trofeja, pa želi konačno da napravi veliki iskorak i posle 22 godine donese najvažniji trofej u klupskom fudbalu u svoje vitrine.

"Ronaldo je igrač koji remeti balas i može da pomogne Juventusu da osvoji Ligu šampiona. On je top igrač, pravi razliku, gledaćemo nešto lepo", rekao je Pirlo.

Portugalac je stigao u Torino za 117.000.000 evra i potpisao ugovor sa Juventusom do 2022. godine.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar