Маријин чаробни свијет торби

Иза имена “Мано Мара” стоји стоматолог Марија Гаврић из Бијељине, која је прије више од годину дана свој хоби одлучила да подигне на виши ниво И тако су настале ручно рађене торбе које су врло брзо нашле свој пут до купаца.

Мода и љепота 24.07.2018 | 10:53
Маријин чаробни свијет торби
Од хобија до успјешног бизниса пут је кратак, а то потврђује И Марија Гаврић из Бијељине. Она се као И свака дјевојка одувијек интересовала за моду И пожељела је да И сама уради нешто за себе, да направи торбу по својој жељи И то је било пресудно да почне са школом шивења И начини први корак, а то је изрда уникатних торби.

Марија је свој стил градила постепено, ослушкујући потребе тржишта И мало по мало нашта пут до купаца који радо носе њене торбе као модни додатак.

Прави све врсте торби, од обичних цегера преко компликованијих варијанти, али И оних које заједно могу да носе И мајке И кћерке. За прву јој је каже требао један дан, а данас торбу у зависности од материјала или облика може направити за 4 сата

Марија је иначе стоматолог, између посла И сопствене ординације која је у плановима, ужива у свом хобију, а недавно је имала И прилику да своју колекцију торби прикаже И на “Новосадском ноћном базару”.

За сада Марија нема продајно мјесто, већ се торбице могу поручити преко Инстаграм странице, а можете је наћи И на изложбама рукотворина које ускоро планира да посјети.




БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Не знам

25.07.2018 08:16

А како се плаћа порез преко Инстаграма?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колегиница

26.07.2018 18:54

Порез пеко инстаграма се плаца тако сто потросис све паре које зарадис, и ето ти дрзави 20% од зараде :-)