"Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова"

Славни амерички глумац Денис Квејд дао је велики интервју за емисију "Мегyн Келлy Тодаy", америчке телевизијске мреже Ен-Би-Си, у коме је говорио о предстојећој улози 40. председника САД Роналда Регана.

Забава 24.07.2018 | 08:37
"Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова"
У разговору, који је вођен на "Регановом ранчу" у Калифорнији, Квејд је открио да је Реган био његов омиљени председник.

Глумац је сасвим отворено говорио и о свом браку са глумицом Мег Рајан, 18 година после развода, за који каже да се у њему осећао да се налази у сенци своје супруге, али је отворено признао да је дуго био кокаински зависник.

Кокаин у једном периоду свог живота конзумирао сваки дан, због чега се годинама борио са тешком зависношћу. Због кокаина је остајао будан по целу ноћ, па би успевао да заспи тек на сат времена.

"Одрастао сам у седамдесетим и осамдесетим годинама, када је однос према кокаину био потпуно другачији. Кокаин је често био урачунат и у буџет филмова", рекао је он.

"Ноћи и ноћи сам провео урлајући на Бога да ме склони што даље од те напасти. Урлао сам да нећу више никад, јер сам имао само сат времена сна до следећег посла!"

Пошто је месецима спавао по сат времена дневно, одлучио је престане да узима дрогу, али би већ поподне све пало у воду па би узео нову дозу. Денис Квејд је дроге успео да се реши тек на програму одвикавања.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар