Партизан вероватно без Ожеговића на Тракаи!

Нападач Партизана Огњен Ожеговић претрпео је потрес мозга у дуелу са Радником из Сурдулице, због којег би могао да пропусти меч са Тракаијем.

Фудбал 24.07.2018 | 21:15
Партизан вероватно без Ожеговића на Тракаи!
Ожеговић је због симптома потреса мозга превезен у Здравствени центар Сурдулица на снимање где је утврђено да нема крварења нити неуролошких сметњи, а након даљих прегледа у Београду, препоручено му је мировање од два-три дана.

"Мр. др Илија Росиц је завршио све прегледе Огњена Ожеговића. Стање је стабилно ,утврдјена је контузија при ударцу и препоручено мировање од 48-72 сата", саопштили су ‘црно-бели’. 

Он је добио ударац лактом у потиљак у борби за позицију са штопером Радника, неко време је лежао на терену пре него што је судија дозовлио лекарским екипама да уђу на терен. 

То значи да је неизвестан за први дуел са Тракаијем у другом колу квалификација за Лигу шампиона који је на програму у четвртак од 20.30 на стадиону у Хумској. 

У Сурдулици је повреду доживео и Зоран Тошић који је изашао средином другог полувремена, па вероватно ни он неће бити спреман за окршај са литванским представником.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар