Partizan verovatno bez Ožegovića na Trakai!

Napadač Partizana Ognjen Ožegović pretrpeo je potres mozga u duelu sa Radnikom iz Surdulice, zbog kojeg bi mogao da propusti meč sa Trakaijem.

Fudbal 24.07.2018 | 21:15
Partizan verovatno bez Ožegovića na Trakai!
Ožegović je zbog simptoma potresa mozga prevezen u Zdravstveni centar Surdulica na snimanje gde je utvrđeno da nema krvarenja niti neuroloških smetnji, a nakon daljih pregleda u Beogradu, preporučeno mu je mirovanje od dva-tri dana.

"Mr. dr Ilija Rosic je završio sve preglede Ognjena Ožegovića. Stanje je stabilno ,utvrdjena je kontuzija pri udarcu i preporučeno mirovanje od 48-72 sata", saopštili su ‘crno-beli’. 

On je dobio udarac laktom u potiljak u borbi za poziciju sa štoperom Radnika, neko vreme je ležao na terenu pre nego što je sudija dozovlio lekarskim ekipama da uđu na teren. 

To znači da je neizvestan za prvi duel sa Trakaijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona koji je na programu u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj. 

U Surdulici je povredu doživeo i Zoran Tošić koji je izašao sredinom drugog poluvremena, pa verovatno ni on neće biti spreman za okršaj sa litvanskim predstavnikom.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar