Интерова јефтинија опција од Видала!

Али, да ли и довољно добра? Неразури нациљали дугогодишњег везисту Порта, Ектора Ереру.

Фудбал 26.07.2018 | 16:15
Интерова јефтинија опција од Видала!
Интер још увек склапа тим за наредну сезону, а према најновијим информацијама, које је пласирала Газета дело Спорт, Неразури су нациљали мексичког репрезентативца Ектора Ереру.

Одличном централном везисти уговор са Портом истиче за годину дана, али је клуб са Драгаа одредио цену од 20.000.000 евра. Један од циљева управе миланског клуба је да ту цену спусти макар за 5.000.000 евра, а очекује се да Порто буде спреман за сарадњу, с обзиром да Португалци немају баш превише простора за маневар.

У сваком случају, челници Интера су пронашли знатно квалитетнију опцију за средину терена од Артура Видала, који би коштао између 30.000.000 и 40.000.000. Да ли би Мексиканац могао да донесе неопходан квалитет, као што би то извесно био случај са Чилеанцем, морао би да покаже учинак на терену.

Интер је већ у срцу везног реда ангажовао Раџу Најнголана, па би се могло рећи да би Ерера комплетирао везни ред, али и погурао већ извесни одлазак Жоаа Марија са Меаце. Цена за Португалца је негде слична као за Ереру, па би Интер на тај начин успео да освежи тим, али и остане на позитивној нули у овом послу.

Ерера (28) је каријеру почео у мексичкој Пачуки, а у Порто је стигао у јуну 2013. године за обештећење од 8.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар