Interova jeftinija opcija od Vidala!

Ali, da li i dovoljno dobra? Nerazuri naciljali dugogodišnjeg vezistu Porta, Ektora Ereru.

Fudbal 26.07.2018 | 16:15
Interova jeftinija opcija od Vidala!
Inter još uvek sklapa tim za narednu sezonu, a prema najnovijim informacijama, koje je plasirala Gazeta delo Sport, Nerazuri su naciljali meksičkog reprezentativca Ektora Ereru.

Odličnom centralnom vezisti ugovor sa Portom ističe za godinu dana, ali je klub sa Dragaa odredio cenu od 20.000.000 evra. Jedan od ciljeva uprave milanskog kluba je da tu cenu spusti makar za 5.000.000 evra, a očekuje se da Porto bude spreman za saradnju, s obzirom da Portugalci nemaju baš previše prostora za manevar.

U svakom slučaju, čelnici Intera su pronašli znatno kvalitetniju opciju za sredinu terena od Artura Vidala, koji bi koštao između 30.000.000 i 40.000.000. Da li bi Meksikanac mogao da donese neophodan kvalitet, kao što bi to izvesno bio slučaj sa Čileancem, morao bi da pokaže učinak na terenu.

Inter je već u srcu veznog reda angažovao Radžu Najngolana, pa bi se moglo reći da bi Erera kompletirao vezni red, ali i pogurao već izvesni odlazak Žoaa Marija sa Meace. Cena za Portugalca je negde slična kao za Ereru, pa bi Inter na taj način uspeo da osveži tim, ali i ostane na pozitivnoj nuli u ovom poslu.

Erera (28) je karijeru počeo u meksičkoj Pačuki, a u Porto je stigao u junu 2013. godine za obeštećenje od 8.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar