Видео: Гвардиолине тајне из свлачионице...

У документарцу "Алл ор Нотхинг"! Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да неки његови играчи играју боље када су бесни на њега и поручио да остану бесни ако је то цена победе.

Фудбал 25.07.2018 | 14:00
Видео: Гвардиолине тајне из свлачионице...
Ово је само део инсерта из документарца који се припрема о претходној сезони Ситија у којој је Гвардиолина скупоцена машинерија доминантно освојила титулу.

Сити је са стотину бодова оборио рекорд лиге, а колико је у лиги одиграо моћно показује и то што се другопласирани Манчестер јунајтед нашао 19 бодова иза шампиона.

Све то је било повод за снимање "Алл ор Нотхинг" у коме се прати и анализира сваки потез Гвардиолине екипе из прошле сезоне. Поред тога, биће убачени и неки од снимака из свлачионице у којим се виде реакције играча после победа, али и пораза. 

"До краја живота ћу вас бранити на прес конференцијама, али овде ћу вам причати истину. Неки од вас играју боље када су бесни на мене и ако ме мрзите, мрзите ме момци! Немам проблема са тим", рекао је између осталог Гвардиола после једног од ретких пораза прошле сезоне. 

Сити је снимање за потребе документарца дозволио упркос томе што су носиоци права Скај Спортс и БТ спортс изразили неслагање оваквом одлуком. 

Очекује се да документарац почне са емитовањем половином августа.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар