Video: Gvardioline tajne iz svlačionice...

U dokumentarcu "All or Nothing"! Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da neki njegovi igrači igraju bolje kada su besni na njega i poručio da ostanu besni ako je to cena pobede.

Fudbal 25.07.2018 | 14:00
Video: Gvardioline tajne iz svlačionice...
Ovo je samo deo inserta iz dokumentarca koji se priprema o prethodnoj sezoni Sitija u kojoj je Gvardiolina skupocena mašinerija dominantno osvojila titulu.

Siti je sa stotinu bodova oborio rekord lige, a koliko je u ligi odigrao moćno pokazuje i to što se drugoplasirani Mančester junajted našao 19 bodova iza šampiona.

Sve to je bilo povod za snimanje "All or Nothing" u kome se prati i analizira svaki potez Gvardioline ekipe iz prošle sezone. Pored toga, biće ubačeni i neki od snimaka iz svlačionice u kojim se vide reakcije igrača posle pobeda, ali i poraza. 

"Do kraja života ću vas braniti na pres konferencijama, ali ovde ću vam pričati istinu. Neki od vas igraju bolje kada su besni na mene i ako me mrzite, mrzite me momci! Nemam problema sa tim", rekao je između ostalog Gvardiola posle jednog od retkih poraza prošle sezone. 

Siti je snimanje za potrebe dokumentarca dozvolio uprkos tome što su nosioci prava Skaj Sports i BT sports izrazili neslaganje ovakvom odlukom. 

Očekuje se da dokumentarac počne sa emitovanjem polovinom avgusta.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar