Видео: Каријус опет "бриљирао"!

Касиљас: Оставите га на миру! Шпански голман Икер Касиљас позвао је јавност да престане да напада и осуђује немачког чувара мреже из Ливерпула Лориса Каријуса.

Фудбал 23.07.2018 | 18:15
Видео: Каријус опет "бриљирао"!
Каријус је и даље жестоко критикован због катастрофалних потеза током финала Лиге шампиона између Ливерпула и Реал Мадрида, када су Мадриђани тријумфовали и освојили 'ушати' трофеј.

Међутим, проблем је што се ту није зауставио, већ прави невероватне грешке и током припремног периода, па је тако у недељу увече два пута "заблистао" у поразу од Борусије Дортмунд.

У одбрану свог младог немачког колеге стао је ветеран са огромним искуством, бивши голман Реала, а сада Порта, Икер Касиљас. 

"Хоће ли напади на Лориса Каријуса икада престати? Он је као и сваки други голман. Је**те, у свету постоји много горих проблема. Оставите тог дечака на миру, он је људско биће као и сви", написао је Касиљас на свом Твитер профилу.



Једна америчка болница је неко време после финала открила детаље о Каријусовом наступу у финалу ЛШ. Наиме, он је наступао са потресом мозга, који је задобио неколико тренутака пре своје прве грешке. 

Тај податак није спречио јавност да настави да критикује и вређа Немца, а иако је било коментара подршке, 'хејтери' су ипак били у већини. 

"Саосећам са вама који уживате гледајући друге како пате. Шта ли се дешава у вашим животима ако имате толико беса и мржње у себи... молићу се за вас", написао је Каријус на свом Инстаграму. 

Ливерпул је реаговао довођењем новог првог голмана, Бразилца Алисона Бекера, оборивши рекорд цифре трансфера за једног чувара мреже.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар