Video: Karijus opet "briljirao"!

Kasiljas: Ostavite ga na miru! Španski golman Iker Kasiljas pozvao je javnost da prestane da napada i osuđuje nemačkog čuvara mreže iz Liverpula Lorisa Karijusa.

Fudbal 23.07.2018 | 18:15
Video: Karijus opet "briljirao"!
Karijus je i dalje žestoko kritikovan zbog katastrofalnih poteza tokom finala Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida, kada su Madriđani trijumfovali i osvojili 'ušati' trofej.

Međutim, problem je što se tu nije zaustavio, već pravi neverovatne greške i tokom pripremnog perioda, pa je tako u nedelju uveče dva puta "zablistao" u porazu od Borusije Dortmund.

U odbranu svog mladog nemačkog kolege stao je veteran sa ogromnim iskustvom, bivši golman Reala, a sada Porta, Iker Kasiljas. 

"Hoće li napadi na Lorisa Karijusa ikada prestati? On je kao i svaki drugi golman. Je**te, u svetu postoji mnogo gorih problema. Ostavite tog dečaka na miru, on je ljudsko biće kao i svi", napisao je Kasiljas na svom Tviter profilu.



Jedna američka bolnica je neko vreme posle finala otkrila detalje o Karijusovom nastupu u finalu LŠ. Naime, on je nastupao sa potresom mozga, koji je zadobio nekoliko trenutaka pre svoje prve greške. 

Taj podatak nije sprečio javnost da nastavi da kritikuje i vređa Nemca, a iako je bilo komentara podrške, 'hejteri' su ipak bili u većini. 

"Saosećam sa vama koji uživate gledajući druge kako pate. Šta li se dešava u vašim životima ako imate toliko besa i mržnje u sebi... moliću se za vas", napisao je Karijus na svom Instagramu. 

Liverpul je reagovao dovođenjem novog prvog golmana, Brazilca Alisona Bekera, oborivši rekord cifre transfera za jednog čuvara mreže.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar