Аустрија: Инфаркт усред вожње

У суботу ујутро на аустријском аутопуту А9, између наплатног мјеста Арднинг и Босруцк тунела, у правцу Линца, дешавала се права драма.

Свијет 22.07.2018 | 14:50
Аустрија: Инфаркт усред вожње
Око 7.30 сати Аутобан полиција Триебен добила је хитан позив. Наиме, 56-годишњи држављанин БиХ, настањен у Луксембургу, доживио је инфаркт и изгубио свијест за воланом.

Позив за помоћ стигао је од његове сувозачице, јавља "Клеине Зеитунг".

Спасилачке екипе брзо су реаговале, а аустријски аутомобилски клуб "ÖАМТЦ" послао је хеликоптер који се спустио насред цесте. Хитна помоћ успјела је да реанимира држављанина БиХ који је потом хеликоптером пребачен у болницу у Велсу.

Права срећа је да у тренутку када је возач изгубио свијест није дошло до несреће. Надолазећа возила успјела су се зауставити и упозорити остале.

Након слијетања спасилачког хеликоптера саобраћај је био потпуно заустављен, а на аутопуту А9 формирана је вишекилометарска колона.

Извор: Радио Сарајево

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ми

22.07.2018 15:24

То је систем који функционише, и ми имамо нови хеликоптер који стоји на аутодрому Залужани у хангару ваљда док пилоти заврше обуку или до почетка изборне кампање вријеме ће показати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

22.07.2018 19:48

Знаци срецан је сто му се то није догодило у БиХ..инаце би му сутра била сахрана. Ста даље прицати о нама.. о Србима..Хрватима..Муслиманима.. Србовању..Устаству итд. И лоповима на целу сва 3 народа која нас сисају као овце прицом о национализму. Нека, и треба да умиремо. Не да умиремо, него да цркавамо. Е зато висе нисам у Босни. Или за моје Србенде, нисам у насој лијепој и драгој Републици Српској гдје се зиви од 500КМ у системи без система.

Name

МирославБеч

23.07.2018 00:15

Дејане баш тако. ..и ја потписујем.

Name

Милован Богдановиц

25.07.2018 07:20

Ста да се десило у БиХ

ОДГОВОРИТЕ