''Котлићијада'' у Прибоју код Лопара

Екипа „Златна кашика" са Мајевице освојила је прво мјесто на првој  "Котлићијади" у Прибоју код Лопара која се данас одржавала  на платоу поред Цркве Рођења Пресвете Богородице.

Република Српска 21.07.2018 | 16:55
''Котлићијада'' у Прибоју код Лопара
Организатор манифестације је Савјет мјесне заједнице Прибој, а њен представник Горан Тасовац рекао је новинарима да су у такмичарском дијелу  за најбоље спремљен котлић учествовале 24 екипе.



Тасовац је напоменуо да  су окупљени такмичари са подручја Мајевице, Посавине и Семберије те изразио увјерење да ће ова манифестација прерасти у традицију.



Предсједник Ловачког удружења "Мајевица" из Лопара Јовица Глигић рекао је новинарима да на "Котлићијади" учествују и ловци како би подржали организатора и ову манифестацију.

"Изузетно ми је задовољство јер се данас окупио велики број људи, а посебна драж је тај осјећај такмичарског духа, позитивна атмосфера и пријатно дружење", рекао је Глигић.

Генерални покровитељ манифестације је општина Лопаре.

"Част нам је што смо угостили такмичаре из Семберије и Посавине на овој манифестацији која промовише дружење, слогу и наш мајевички крај", рекао је начелник Лопара Радо Савић, који је заједно са народним послаником из ове општине Желимиром нешковићем обишао такмичаре и госте и захвалио свима који учествују и подржавају "Котлићијаду" у Прибоју.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар