''Kotlićijada'' u Priboju kod Lopara

Ekipa „Zlatna kašika" sa Majevice osvojila je prvo mjesto na prvoj  "Kotlićijadi" u Priboju kod Lopara koja se danas održavala  na platou pored Crkve Rođenja Presvete Bogorodice.

Republika Srpska 21.07.2018 | 16:55
''Kotlićijada'' u Priboju kod Lopara
Organizator manifestacije je Savjet mjesne zajednice Priboj, a njen predstavnik Goran Tasovac rekao je novinarima da su u takmičarskom dijelu  za najbolje spremljen kotlić učestvovale 24 ekipe.



Tasovac je napomenuo da  su okupljeni takmičari sa područja Majevice, Posavine i Semberije te izrazio uvjerenje da će ova manifestacija prerasti u tradiciju.



Predsjednik Lovačkog udruženja "Majevica" iz Lopara Jovica Gligić rekao je novinarima da na "Kotlićijadi" učestvuju i lovci kako bi podržali organizatora i ovu manifestaciju.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo jer se danas okupio veliki broj ljudi, a posebna draž je taj osjećaj takmičarskog duha, pozitivna atmosfera i prijatno druženje", rekao je Gligić.

Generalni pokrovitelj manifestacije je opština Lopare.

"Čast nam je što smo ugostili takmičare iz Semberije i Posavine na ovoj manifestaciji koja promoviše druženje, slogu i naš majevički kraj", rekao je načelnik Lopara Rado Savić, koji je zajedno sa narodnim poslanikom iz ove opštine Želimirom neškovićem obišao takmičare i goste i zahvalio svima koji učestvuju i podržavaju "Kotlićijadu" u Priboju.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar