Партизан нациљао ''четворку''!

Брајс Џонсон за тандем са универзитета Северна Каролина! Интересовање постоји, видећемо да ли ће бити и сарадње.

Кошарка 22.07.2018 | 20:30
Партизан нациљао ''четворку''!
Време је да Партизан окрене поглед ка унутрашњим позицијама. Траже се играчи на позицији четворке и петице. Траже се играчи који ће да црно-беле да дигну на виши ниво него што су то могли да ураде Ђоко Шалић и Обрад Томић. Тражи се – Брајс Џонсон!

Тако бар сматрају у Партизану, који су према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта више него заинтересовани за 24-годишњег крилног кошаркаша из Оренбурга у Јужној Каролини. Оно што је посебно занимљиво јесте да је 208 центиметара високи Џонсон од 2012. до 2016. школован на чувеном универзитету Северна Каролина. У исто време тамо је играо и Маркус Пејџ, нови плеј црно-белих што значи да тренер Ненад Чанаквероватно не би имао много проблема да их навикне на сарадњу.

Путеви су им се касније раздвојили. Џонсон је отишао у ЛА Клиперсе, али није успео да се избори за минутажу, иако је одиграо 12 утакмица у НБА лиги. За две сезоне. Био је и у Мемфису, ни тамо није прошао и постало је јасно да би Европа могла да буде излаз.

Партизан је једна опција. И Џонсон је једна од Партизанових опција. Гледају црно-бели још неколико високих играча. Свакако ће бити странац. Брајс Џонсон је бар тренутно први пик. Далеко је још све од реализације.