Partizan naciljao ''četvorku''!

Brajs Džonson za tandem sa univerziteta Severna Karolina! Interesovanje postoji, videćemo da li će biti i saradnje.

Košarka 22.07.2018 | 20:30
Partizan naciljao ''četvorku''!
Vreme je da Partizan okrene pogled ka unutrašnjim pozicijama. Traže se igrači na poziciji četvorke i petice. Traže se igrači koji će da crno-bele da dignu na viši nivo nego što su to mogli da urade Đoko Šalić i Obrad Tomić. Traži se – Brajs Džonson!

Tako bar smatraju u Partizanu, koji su prema saznanjima MOZZART Sporta više nego zainteresovani za 24-godišnjeg krilnog košarkaša iz Orenburga u Južnoj Karolini. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je 208 centimetara visoki Džonson od 2012. do 2016. školovan na čuvenom univerzitetu Severna Karolina. U isto vreme tamo je igrao i Markus Pejdž, novi plej crno-belih što znači da trener Nenad Čanakverovatno ne bi imao mnogo problema da ih navikne na saradnju.

Putevi su im se kasnije razdvojili. Džonson je otišao u LA Kliperse, ali nije uspeo da se izbori za minutažu, iako je odigrao 12 utakmica u NBA ligi. Za dve sezone. Bio je i u Memfisu, ni tamo nije prošao i postalo je jasno da bi Evropa mogla da bude izlaz.

Partizan je jedna opcija. I Džonson je jedna od Partizanovih opcija. Gledaju crno-beli još nekoliko visokih igrača. Svakako će biti stranac. Brajs Džonson je bar trenutno prvi pik. Daleko je još sve od realizacije.



Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar