Дуле одабрао "Змајеве" за наставак квалификација

Стручни штаб кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине, на челу са селектором Душком Вујошевићем, саопштио је списак од 24 играча за четврти циклус квалификационих утакмица за Свјетско првенство 2019. године. .

Кошарка 21.07.2018 | 12:30
Дуле одабрао "Змајеве" за наставак квалификација
На списку селектора су: Немања Гордић, Амар Гегић, Ади Захирагић, Дарко Талић, Марко Рикало, Џанан Муса, Един Атић, Алмир Хасандић, Ибрахим Дурмо, Александар Лазић, Неџад Муратовић, Недим Буза, Адин Врабац, Милан Милошевић, Миралем Халиловић, Емир Сулејмановић, Амар Алибеговић, Ајдин Пенава, Андрија Стипановић, Елмедин Кикановић, Маркус Лончар, Јусуф Нуркић, Роберт Рикић и Обрад Томић.

Селектор Вујошевић изразио је наду да ће у овом циклусу имати на располагању комплетан играчки кадар.

"Ја сам дошао у БиХ и поред великих отпора на које тај мој чин наишао ван БиХ. Изузимајући тежак пораз против Француске, доживио сам резултатску и људску сатисфакцију, али имам утисак да смо ми из стручног штаба све усамљенији. Апелујем на све људе који су на било који начин укључени у функционисање Кошаркашког савеза БиХ, а и оне који нису, да се активно и тимски укључе у покушају да се обезбиједи да у предстоједим акцијама имамо на располагању комплетан играчки састав и најбоље могуће услове за припреме", рекао је Вујошевић, а преноси КС БиХ.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар