Надал: Не знам да ли бих волео да Нејмар дође у Реал?

Рафаел Надал, најбољи тенисер света, у дилеми је када је у питању потенцијални долаза Нејмара да Силве у Реал Мадрид из Пари Сен Жермена.

Тенис 22.07.2018 | 12:30
Надал: Не знам да ли бих волео да Нејмар дође у Реал?
'Свеци' су прошлог лета оборили светски рекорд плативши Барселони фрапантних 222 милиона евра, али још од зиме трају спекулације да би Бразилац могао да се врати у Шпанију – у редове највећег ривала.

"Не знам да ли бих волео да Реал Мадрид купи Нејмара да Силву, зависи... Знам да је он сјајан играч, али знам и да је у питању огроман новац – што је свакако фактор. С друге стране, волео бих да га видим да игра у Мадриду, као и још многе велике играче, али не по било коју цену", сматра велики навијач 'краљевског' клуба.

Маљорчанин је веома често на Сантјаго Бернабеуу, на ком је једном приликом извео и почетни ударац, а дуго су кружиле гласине да управо он има великог удела у доласку Марка Асенсија 2016 године, момка пореклом са истог острва.

"Не, није било тако. Знате како иду те ствари, људи кажу ствари које се нису догодиле и онда оне напрасно постану истините. Ја сам само спојио две стране јер је то оно што сам уосталом и могао да урадим", закључио је Надал.

У међувремену, огласио се и Нејмар и истакао да не намерава да овог лета напушта Париз.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар