Nadal: Ne znam da li bih voleo da Nejmar dođe u Real?

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, u dilemi je kada je u pitanju potencijalni dolaza Nejmara da Silve u Real Madrid iz Pari Sen Žermena.

Tenis 22.07.2018 | 12:30
Nadal: Ne znam da li bih voleo da Nejmar dođe u Real?
'Sveci' su prošlog leta oborili svetski rekord plativši Barseloni frapantnih 222 miliona evra, ali još od zime traju spekulacije da bi Brazilac mogao da se vrati u Španiju – u redove najvećeg rivala.

"Ne znam da li bih voleo da Real Madrid kupi Nejmara da Silvu, zavisi... Znam da je on sjajan igrač, ali znam i da je u pitanju ogroman novac – što je svakako faktor. S druge strane, voleo bih da ga vidim da igra u Madridu, kao i još mnoge velike igrače, ali ne po bilo koju cenu", smatra veliki navijač 'kraljevskog' kluba.

Maljorčanin je veoma često na Santjago Bernabeuu, na kom je jednom prilikom izveo i početni udarac, a dugo su kružile glasine da upravo on ima velikog udela u dolasku Marka Asensija 2016 godine, momka poreklom sa istog ostrva.

"Ne, nije bilo tako. Znate kako idu te stvari, ljudi kažu stvari koje se nisu dogodile i onda one naprasno postanu istinite. Ja sam samo spojio dve strane jer je to ono što sam uostalom i mogao da uradim", zaključio je Nadal.

U međuvremenu, oglasio se i Nejmar i istakao da ne namerava da ovog leta napušta Pariz.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar