Савићева ''награда'' Делфинима - пет јаких тренинга!

„Нисам тренер који воли слободне дане“, поручио селектор ватерполо репрезентације Србије.  Савић 'наградио' ватерполисте: Имаћемо пет јаких тренинга! Селектор репрезентације Србије Дејан Савић, после убедљиве победе над Словачком 13:5 изјавио је да ће своје ватерполисте 'наградити' са пет јаких тренинга.

Остали спортови 21.07.2018 | 09:15
Савићева ''награда'' Делфинима - пет јаких тренинга!
Браниоци трофеја су са максимална три тријумфа у групи (Румунија, Русија, Словачка) отишли директно међу осам најбољих.

"Било је осцилација, али идемо даље. Знам да многи воле три дана паузе, али ја не спадам међу такве. Волим тензију и мораћу да надјем начин за њу, по свему судећи биће то кроз пет јаких тренинга", рекао је Савић.

Савић није желео да прича о потенцијалном ривалу, вероватно ће то бити победник између Мађарске и Холандије и истакао је да ће "речи више када за то дође време".

Голман Гојко Пијетловић очекује Мађарску за следећег противника.

"Било је тврђе него што смо мислили. Пробали смо неке акције, ову паузу морамо за Мађаре да искористимо на прави начин. Првенство тек почиње", навео је Савић.

Ватерполиста Сава Ранђеловић задовољан је приказаном игром против Словачке.

"Срећа је да сунце није било јако као у мечу са Русијом. Тада две четвртине нисмо могли да гледамо. Задовољан сам. Сви се добро осећамо, боље него у прва два сусрета. Дижемо се, делујемо боље и верујем да ћемо следећег ривала спремни да дочекамо", закључио је Ранђеловић.

Српске ватерполисте у уторак чека четвртфинале шампионата.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар