УЕФА казнила Звезду: Без Делија у Литванији!

Црвено-бели неће моћи да рачунају на подршку својих навијача у Маријамполу.

Фудбал 20.07.2018 | 17:15
УЕФА казнила Звезду: Без Делија у Литванији!
Црвена звезда на реванш другог кола квалификација за Лигу шампиона, против Судуве, путује значајно ослабљена. Не зато што је неки од играча повређен или суспендован због картона, већ зато што је УЕФА поново казнила београдски клуб.

Овај пут, Европска фудбалска унија забранила је навијачима црвено-белих да путују у Литванију.

Званичан разлог је дрмање ограде и бацање пластичних чаша у терен на реваншу против летонског Спартакса, играном у Риги. Инцидент се, међутим, догодио по завршетку утакмице, када су навијачи поздрављали Звездине фудбалере, а на видео снимцима се може видети да у тим тренуцима полиција која је стајала између трибине и терена почиње да прска сузавцем.

На ригорозну казну, имајући у виду шта се догодило, вероватно је утицало то што се црвено-бели налазе под условом од прошле сезоне, када им је претило затварање стадиона за дуел шеснаестине финала Лиге Европе против московског ЦСКА, али је после жалбе казна промењена.

Прва утакмица између Звезде и Судуве игра се наредног уторка у Београду, а реванш је 2. августа у Литванији.

Црвено-бели ће дочекати литванског првака од 20.30 часова, а карте за тај меч пуштене су у продају овог петка, по цени од 600 динара за северну трибину, 1.000 за источну и 1.200 за западну.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар