Видео: Плес Фарана, блам Подгоричана!

Тренер ОФК Титограда Александар Миљеновић разочаран након испадања у 1. колу квалификација за Лигу Европе, шеф екипе Б36 заплесао са играчима на празном стадиону под Горицом. Погледајте плес!

Фудбал 20.07.2018 | 15:45
Видео: Плес Фарана, блам Подгоричана!
ОФК Титоград је исписао највећу бламажу у историји црногорског клупског фудбала!

Подгорички "Романтичари" су под Горицом понижени и поражени резултатом 2:1 од екипе по имену Б36 из Торшавна након 0:0 са Фарских Острва. 

Поражени су од аматера (мада је питање - ко је ту био професионалац)!

"Наравно, разочарани смо. Ово је велики шок. Немам шта да замерим играчима, тешко им је све пало. Нису се опустили, нити су мислили лако ћемо, али изгледа да је у овом тренутно ово наш лимит. Знали смо да једино након прекида можемо да примимо голове, али...", рекао је шеф стручног штаба Титограда, Александар Миљеновић.

Да ствар буде још гора, ОФК Титоград је водио од самог старта утакмице. Али су онда два центаршута одвела тим са Фарских Острва у 2. коло квалификација за Лигу Европе где га чека турски Бешикташ. 

Након што се стадион под Горицом испразнио, тренер екипе Б36 Јакуб Борг је за својим изабраницима заплесао на центру игралишта.

“Фантастичан осећај. Одрадили смо сјајан посао. Одлучила је велика жеља мојих играча, а сада нас чека Бешикташ. Невероватно! Заслужили смо овај наш плес”, рекао је Борг.

ПОГЛЕДАЈТЕ ПЛЕС ФАРАНА



Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар