Video: Ples Farana, blam Podgoričana!

Trener OFK Titograda Aleksandar Miljenović razočaran nakon ispadanja u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, šef ekipe B36 zaplesao sa igračima na praznom stadionu pod Goricom. Pogledajte ples!

Fudbal 20.07.2018 | 15:45
Video: Ples Farana, blam Podgoričana!
OFK Titograd je ispisao najveću blamažu u istoriji crnogorskog klupskog fudbala!

Podgorički "Romantičari" su pod Goricom poniženi i poraženi rezultatom 2:1 od ekipe po imenu B36 iz Toršavna nakon 0:0 sa Farskih Ostrva. 

Poraženi su od amatera (mada je pitanje - ko je tu bio profesionalac)!

"Naravno, razočarani smo. Ovo je veliki šok. Nemam šta da zamerim igračima, teško im je sve palo. Nisu se opustili, niti su mislili lako ćemo, ali izgleda da je u ovom trenutno ovo naš limit. Znali smo da jedino nakon prekida možemo da primimo golove, ali...", rekao je šef stručnog štaba Titograda, Aleksandar Miljenović.

Da stvar bude još gora, OFK Titograd je vodio od samog starta utakmice. Ali su onda dva centaršuta odvela tim sa Farskih Ostrva u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde ga čeka turski Bešiktaš. 

Nakon što se stadion pod Goricom ispraznio, trener ekipe B36 Jakub Borg je za svojim izabranicima zaplesao na centru igrališta.

“Fantastičan osećaj. Odradili smo sjajan posao. Odlučila je velika želja mojih igrača, a sada nas čeka Bešiktaš. Neverovatno! Zaslužili smo ovaj naš ples”, rekao je Borg.

POGLEDAJTE PLES FARANA



Izvor: mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar