Тупак је лажирао сопствену смрт

Мушкарац Ноа, који се недавно свету представио као путник из будућности, овог пута открио је свету како је заправо легендарни репер Тупак Шакур лажирао своју смрт.

Свијет 20.07.2018 | 07:49
Тупак је лажирао сопствену смрт
Након што се на Јутјуб каналу Апеx Тв појавио снимак на коме човек под именом Ноа тврди да путује кроз време, те показује призоре за које тврди да су настали у Лас Вегасу 2120. године, сада се на интернету појавио његов нови видео, пише британски "Експрес".

У последњој епизоди објављеној на овом каналу Ноа, који тврди да је дошао из 2030. године, одговарао је на питања путем лајв стрима, а једно од постављених се односило на лажирање смрти.

У интервјуу овај мушкарац је открио детаље о смрти једног од најпопуларнијег репера Тупака Шакура, а потом и на повезаности са илуминатима.

"Постоје познате личности које су лажирале своју смрт. Када сам био у будућности схватио сам да Тупак није мртав али је био у критичном стању око годину дана након његове наводне смрти", казао је он.



Путник из будућности тврди да су реперову смрт лажирали Илуминати, верујући да је ово тајно друштво урадило то пошто се Тупак супроставио.

"Када сам се вратио из 2001. у 2030., причао сам са доста људи. Они су ми казали да је Тупак био у критичном стању неколико месеци након његове наводне смрти. Разлог заштио се све то десило је зато што његови пријатељи који су реповали били су укључени у групу илумината", објашњава Ноа своја сазнања.

"Репер им није рекао да ли ће рећи нешто о њиховом тајном друштву или не, али они ствари узимају за озбиљно. Они су били у стању да пуцају у њега и кажу да је мртав. Тупак није умро, али је био у критичном стању због нанетих повреда. Њихов циљ је био да га држе што даље од јавности."

Ноа на крају каже да "не зна како су они то тачно успели да изведу", као и да "није питао даље".



(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар