Tupak je lažirao sopstvenu smrt

Muškarac Noa, koji se nedavno svetu predstavio kao putnik iz budućnosti, ovog puta otkrio je svetu kako je zapravo legendarni reper Tupak Šakur lažirao svoju smrt.

Svijet 20.07.2018 | 07:49
Tupak je lažirao sopstvenu smrt
Nakon što se na Jutjub kanalu Apex Tv pojavio snimak na kome čovek pod imenom Noa tvrdi da putuje kroz vreme, te pokazuje prizore za koje tvrdi da su nastali u Las Vegasu 2120. godine, sada se na internetu pojavio njegov novi video, piše britanski "Ekspres".

U poslednjoj epizodi objavljenoj na ovom kanalu Noa, koji tvrdi da je došao iz 2030. godine, odgovarao je na pitanja putem lajv strima, a jedno od postavljenih se odnosilo na lažiranje smrti.

U intervjuu ovaj muškarac je otkrio detalje o smrti jednog od najpopularnijeg repera Tupaka Šakura, a potom i na povezanosti sa iluminatima.

"Postoje poznate ličnosti koje su lažirale svoju smrt. Kada sam bio u budućnosti shvatio sam da Tupak nije mrtav ali je bio u kritičnom stanju oko godinu dana nakon njegove navodne smrti", kazao je on.Putnik iz budućnosti tvrdi da su reperovu smrt lažirali Iluminati, verujući da je ovo tajno društvo uradilo to pošto se Tupak suprostavio.

"Kada sam se vratio iz 2001. u 2030., pričao sam sa dosta ljudi. Oni su mi kazali da je Tupak bio u kritičnom stanju nekoliko meseci nakon njegove navodne smrti. Razlog zaštio se sve to desilo je zato što njegovi prijatelji koji su repovali bili su uključeni u grupu iluminata", objašnjava Noa svoja saznanja.

"Reper im nije rekao da li će reći nešto o njihovom tajnom društvu ili ne, ali oni stvari uzimaju za ozbiljno. Oni su bili u stanju da pucaju u njega i kažu da je mrtav. Tupak nije umro, ali je bio u kritičnom stanju zbog nanetih povreda. Njihov cilj je bio da ga drže što dalje od javnosti."

Noa na kraju kaže da "ne zna kako su oni to tačno uspeli da izvedu", kao i da "nije pitao dalje".(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar