Ђукић најавио замјену за Јевтовића

Ђукић објаснио зашто је прилично изменио састав у односу на прву утакмицу са Рударом и осврнуо се на одлазак Марка Јевтовића.

Фудбал 20.07.2018 | 09:15
Ђукић најавио замјену за Јевтовића
Још једна сигурна игра и победа 3:0 донели су Партизану укупних 6:0 против Рудара из Пљеваља и лаган пролаз у друго коло квалификација за Лигу Европе.

"Задовољан сам пролазом, Рудар није лак противник. Драго ми је што смо и у гостима и код куће остварили добар резултат. Сигурно је да ћемо играти још боље, али били смо агресивни и чврсти", изјавио је одмах после утакмице тренер црно-белих Мирослав Ђукић за ТВ Арена Спорт и додао да му није било да мотивише играче упркос великој предности после прве утакмице.

"Није било тешко мотивисати екипу. Ми смо Партизан, стално идемо на победу, поготово пред нашом публиком и играчи су свесни тога", истакао је Ђукић.

Објаснио је потом зашто је одлучио да "промеша" тим у односу на дуел у Црној Гори, а осврнуо се и на одлазак дефанзивног везисте Марка Јевтовића у турску Коњу.

"Партизан игра на три фронта, тако да нам је потребан већи број играча и покушавамо да освежимо екипу да бисмо могли да играмо добро у сва три такмичења... Сигурно да ћемо покушати да доведемо некога на Јевтовићевој позицији. Сада је играо Ђерлек као везни играч и одлично се снашао и показао да и на њега можемо да рачунамо".

Тренер Рудара, Вуко Боговац, је честитао ривалу на победи.

"Партизан је показао квалитет у овом двомечу. Дошли смо у Београд да покушамо да постигнемо почасни погодак. Имали смо неке шансе, нажалост нисмо успели, али мислим да се нисмо обрукали. Партизан је, ипак, јачи тим. Ми се сада окрећемо домаћем шампионату, амбиција нам је да поново изборимо излазак у Европу", рекао је Боговац и пожелео црно-белима срећу у Европи и Суперлиги Србије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар