Đukić najavio zamjenu za Jevtovića

Đukić objasnio zašto je prilično izmenio sastav u odnosu na prvu utakmicu sa Rudarom i osvrnuo se na odlazak Marka Jevtovića.

Fudbal 20.07.2018 | 09:15
Đukić najavio zamjenu za Jevtovića
Još jedna sigurna igra i pobeda 3:0 doneli su Partizanu ukupnih 6:0 protiv Rudara iz Pljevalja i lagan prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Zadovoljan sam prolazom, Rudar nije lak protivnik. Drago mi je što smo i u gostima i kod kuće ostvarili dobar rezultat. Sigurno je da ćemo igrati još bolje, ali bili smo agresivni i čvrsti", izjavio je odmah posle utakmice trener crno-belih Miroslav Đukić za TV Arena Sport i dodao da mu nije bilo da motiviše igrače uprkos velikoj prednosti posle prve utakmice.

"Nije bilo teško motivisati ekipu. Mi smo Partizan, stalno idemo na pobedu, pogotovo pred našom publikom i igrači su svesni toga", istakao je Đukić.

Objasnio je potom zašto je odlučio da "promeša" tim u odnosu na duel u Crnoj Gori, a osvrnuo se i na odlazak defanzivnog veziste Marka Jevtovića u tursku Konju.

"Partizan igra na tri fronta, tako da nam je potreban veći broj igrača i pokušavamo da osvežimo ekipu da bismo mogli da igramo dobro u sva tri takmičenja... Sigurno da ćemo pokušati da dovedemo nekoga na Jevtovićevoj poziciji. Sada je igrao Đerlek kao vezni igrač i odlično se snašao i pokazao da i na njega možemo da računamo".

Trener Rudara, Vuko Bogovac, je čestitao rivalu na pobedi.

"Partizan je pokazao kvalitet u ovom dvomeču. Došli smo u Beograd da pokušamo da postignemo počasni pogodak. Imali smo neke šanse, nažalost nismo uspeli, ali mislim da se nismo obrukali. Partizan je, ipak, jači tim. Mi se sada okrećemo domaćem šampionatu, ambicija nam je da ponovo izborimo izlazak u Evropu", rekao je Bogovac i poželeo crno-belima sreću u Evropi i Superligi Srbije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar