Пјевачица отишла на лијечење

О драстичном губитку килограма и премршавом изгледу Емине Јаховић недавно се причало на друштвеним мрежама, а због тога је сада певачица послата на лечење.

Србија 19.07.2018 | 21:38
Пјевачица отишла на лијечење
Наиме, Емини Јаховић је здравствено стање нарушено због губитка великог броја килограма. Певачица се месецима борила са овим проблемом, те је одлучила да оде на испитивања и потражи стручну помоћ. Еминино нарушено здравље је највише уплашило њену мајку и брата Мирсада, који је Емину послао у Енглеску на лечење.

“Мирсад је буквално резервисао термин у клиници и купио јој карту. Није могао да гледа више како Емина губи килограме. Познато је да је она и раније имала проблема са варењем, те да су њене осцилације у њеној килажи биле евидентне, а сада су постале забрињавајуће. Емина је готово после сваког јела имала мучнине и није могла да вари унету храну. Стрес који је имала око развода са Мустафом само је погоршао стање и она је изгубила скоро 10 килограма за месец дана. Желудац је једноставно почео да одбија храну и стање је постало алармантно”, говори добро обавештен извор за Српски Телеграф.

Емина се у последње време жалила и на честе несвестице, што је њеној мајци био знак да треба да је натера да оде у Лондон и послуша брата. Према тврдњама упућених, прегледи у Лондону су показали да Емина има поремећај у исхрани и преписана јој је адекватна терапија.

Стручњаци су је упозорили да мора да једе често и помало и да тако навикава желудац на храну, а са већим уносом хране и килограми ће се повећати. Певачица је прихватила савете лекара, али је наставила са јаким тренинзима, што и није препоручљиво у њеном случају.

(Српски телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Топ

20.07.2018 05:16

Док у Бриселу власт Србије предаје Косово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Топ

20.07.2018 08:33

Е баш си "ТОП"... иди ратуј ако си зељан Косова а да си само бар једном доле био да видис ту вуко. ...

ОДГОВОРИТЕ