Pjevačica otišla na liječenje

O drastičnom gubitku kilograma i premršavom izgledu Emine Jahović nedavno se pričalo na društvenim mrežama, a zbog toga je sada pevačica poslata na lečenje.

Srbija 19.07.2018 | 21:38
Pjevačica otišla na liječenje
Naime, Emini Jahović je zdravstveno stanje narušeno zbog gubitka velikog broja kilograma. Pevačica se mesecima borila sa ovim problemom, te je odlučila da ode na ispitivanja i potraži stručnu pomoć. Eminino narušeno zdravlje je najviše uplašilo njenu majku i brata Mirsada, koji je Eminu poslao u Englesku na lečenje.

“Mirsad je bukvalno rezervisao termin u klinici i kupio joj kartu. Nije mogao da gleda više kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema sa varenjem, te da su njene oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo posle svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mesec dana. Želudac je jednostavno počeo da odbija hranu i stanje je postalo alarmantno”, govori dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf.

Emina se u poslednje vreme žalila i na česte nesvestice, što je njenoj majci bio znak da treba da je natera da ode u London i posluša brata. Prema tvrdnjama upućenih, pregledi u Londonu su pokazali da Emina ima poremećaj u ishrani i prepisana joj je adekvatna terapija.

Stručnjaci su je upozorili da mora da jede često i pomalo i da tako navikava želudac na hranu, a sa većim unosom hrane i kilogrami će se povećati. Pevačica je prihvatila savete lekara, ali je nastavila sa jakim treninzima, što i nije preporučljivo u njenom slučaju.

(Srpski telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Top

20.07.2018 05:16

Dok u Briselu vlast Srbije predaje Kosovo...

ODGOVORITE
Name

Re Top

20.07.2018 08:33

E baš si "TOP"... idi ratuj ako si zeljan Kosova a da si samo bar jednom dole bio da vidis tu vuko. ...

ODGOVORITE