Звезда би морала баш да се ''отвори'' за Тилија!

Према нашим сазнањима, Француз је прошле сезоне у Олимпијакосу имао 700. 000 евра. Шанса је једино да пристане на мање новца, има разлога који иду томе у прилог.

Кошарка 21.07.2018 | 14:15
Звезда би морала баш да се ''отвори'' за Тилија!
Црвена звезда ужурбано склапа тим за следећу сезону. Прво је стигао Милан Томић, а онда је кренуло редом. Били Барон на беку, а стигла су и три центра - Мајкл Оџо, Маик Цирбес и Душан Ристић. Сада су примарне позиције плејмејкер и крилни центар. Као најозбиљније име везано за позицију четири помиње се Ким Тили у грчким медијима. Али, ако га Звезда стварно жели, мораће новчано да се отвори.

Како чујемо, Тили је прошле сезоне у Олимпијакосу зарађивао 700.000 евра, а та је свота свакако превисока за Звездине услове пословања. И не само за Звездине.

Тили је тренутно слободан играч, а прошле сезоне је имао проблеме са повредама. Ако га Звезда заиста жели, а и уколико Француз жели у Звезду, потребно је да се и једни и други испрсе. Тили да пристане на доста мању своту новца него што је имао у Олимпијакосу, а Звезда да достигне горње границе својих платежних могућности.

У "прилог" причи иде управо то што је Тили имао те повреде због којих је доста одсуствао, али и што има 30 година па би могао да пристане на ниже услове које би Звезда могла да плати. Нараво, и Милан Томић може да буде битан у овом трансферу јер га Тили познаје из Олимпијакоса и имао би познато лице у новом клубу са којим је већ сарађивао. Уосталом, информације из Грчке од пре пар дана су и рекле да је Тили "изричита" жељаТомића.

За сада делује да је овај трансфер тежак за реализацију, али у трансфер-период је жива ствар и на поменут начин би Тили и Звезда могли да се договоре.

Звезди треба четворка, а Тили би са својим искуством и веома добрим шутем са полудистанце могао да буде баш оно што треба Звезди поред три стамена центра и поред полетног Стефана Јанковића.

Видећемо да ли ће доћи до реализације.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар