ПЛ БиХ: Радник жели бод(ове) против Сарајева!

Један од дербија првог кола Премијер лиге БиХ игра се у Бијељини.

Фудбал 19.07.2018 | 19:45
ПЛ БиХ: Радник жели бод(ове) против Сарајева!
Нову сезону у Премијер лиги Босне и Херцеговине, фудбалери Радника отвориће пред бијељинском публиком дербијем против Сарајева.

Сви у Семберији надају се да ће почетак сезоне за Бијељинце бити успјешан, те да се у дуелу са Сарајлијама може доћи до позитивног резултата.

Тренер Младен Жижовић сматра да његова екипа има довољно снаге да се равноправно супротстави "бордо" тиму, који ће за нијансу бити уморнији од бијељинског, с обзиром на наступе у Европи у предсезони.

"Чека нас врло тешка утакмица на почетку првенства. Покушаћемо да искористимо њихов умор, који ће сигурно бити присутан. Желимо да остваримо позитиван резултат, који би нам олакшао предстојеће утакмице. Жеља нам је да покажемо добру игру, како би се нашој публици представили у добром свјетлу", истакао је Жижовић.

У прошлој сезони Радник и Сарајево одиграли су четири меча, по два у регуларном дијелу сезоне и Лиги за првака. У првом мечу Сарајево је било убједљиво у Бијељини 4:1, да би на "Кошеву" затим мреже мировале.

Након што је лига подијељена на два дијела, Радник је пред својим навијачима славио минималан тријумф, док је Сарајево било успјешније у посљедњем одмјеравању снага. Било је 3:1.

"Сарајево врло добро познајемо, с обзиром да нам је ово практично већ четврта утакмица у непуних пола године, знамо све њихове мане и недостатке и надамо се да ћемо их искористити. Амбиције су нам да покушамо доћи до бода или евентуално побједе. Циљ у првенству је средина табеле, како бисмо избјегли борбу за опстанак, те да створимо још неколико квалитетних играча", закључио је стратег Радника.

Дуел Радника и Сарајева на програму је у недјељу од 17.30 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар