Троугао: Уникаха - Лесор - Елегар...

Тим из Малаге се практично договорио са центром који је играо прошле сезоне за Локомотиву, али сада вага између њега и Звездиног кошаркаша.

Кошарка 20.07.2018 | 20:30
Троугао: Уникаха - Лесор - Елегар...
Много пута смо чули да је трансфер-период чудна ствар, да може да дође до многих преокрета и обрта. Уникаха тражи свог 12. играча за наредну сезону са којим би затворила сезону и у игри су два играча - Франк Елегар и Матијас Лесор.

Опинион де Малага пише да је Уникаха била практично све договорила са Елегаром који је слободан играч. Само је потпис недостајао. Договорена је сарадња за једну сезону вредну 750.000 евра. Он је практично већ био завршен играч за Уникаху. Остало је само да се пошаље документација и да се све формализује. 

Али, ту се умешала прича са Лесором.

Контакти са њим су постали доста позитивнији. Играч тражи двогодишњи загарантован уговор са платом од 600.000 евра годишње. Само још Уникаха мора да плати 250.000 евра Звезди за откупну клаузулу (помињала се цифра и од 350.000 евра, али пре ће бити да је ова првопоменута).

Оба играча се некако уклапају у жељу Уникахе да доведе снажног играча под обручима који може да донесе снагу и енергију.

Уникаха сада може да бира да ли да доведе Елегара који је искуснији играч и да му да већу плату, или да доведе Лесора који је млађи, да му да уговор на више година, али и да му плати откупну клаузулу.

Одговор би требало да добијемо ускоро. У питању су дани, можда и сати.

Звезда је свакако спремна да пусти Лесора јер је довела Мајкла Оџа, Маика Цирбеса и Душана Ристића на тој позицији.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар