Нидам - НЕ Звезди, ДА Монаку!

Неће у Звезду, играће против ње.  Најбољи играч Морнара иде у Француску? Дерек Нидам наводно одлази у Монако.

Кошарка 20.07.2018 | 21:30
Нидам - НЕ Звезди, ДА Монаку!
Учинило се на тренутак да је Црвена звезда близу реализације трансфера најбољег играча Морнара Дерека Нидама на Мали Калемегдан, али од тога дефинитивно неће бити ништа. Најбољи стрелац црногорског шампиона постао је нови играч Монака! 

Дакле, неће играти за Црвену звезду, али ће играти против ње. Нидам је са прошлосезонским финалистом ФИБА Лиге шампиона потписао уговор на једну годину, али тачан износ годишње плате није познат. Монако је свакако добио велико појачање за Еврокуп, где ће поред Црвене звезде играти у групи са још Брешом, Улмом, Галатасарајем и Андором. 

Дерек Нидам је прошле сезоне одиграо 58 утакмица у свим такмичењима, уз просек од готово осамнаест поена и четири асистенције. 

После сезоне каријере у Морнару из Бара, Дерек Нидам (27 година, 180 центиметара) близу је селидбе у Француску.

Оно о чему се причало неколико дана у четвртак је наговештено и на специјализованим порталима, који су објавили да ће Американац отићи у Монако, који ће као и његов досадашњи тим учествовати у Еврокупу.

Нидам је са 17 поена у просеку био четврти стрелац АБА лиге, а у црногорском првенству је дао велики допринос прекиду доминације Будућности.

Ако заиста пређе у Монако, Нидам ће радити са новим тренером француских "црвено-белих", Сашом Филиповским.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар