Nidam - NE Zvezdi, DA Monaku!

Neće u Zvezdu, igraće protiv nje.  Najbolji igrač Mornara ide u Francusku? Derek Nidam navodno odlazi u Monako.

Košarka 20.07.2018 | 21:30
Nidam - NE Zvezdi, DA Monaku!
Učinilo se na trenutak da je Crvena zvezda blizu realizacije transfera najboljeg igrača Mornara Dereka Nidama na Mali Kalemegdan, ali od toga definitivno neće biti ništa. Najbolji strelac crnogorskog šampiona postao je novi igrač Monaka! 

Dakle, neće igrati za Crvenu zvezdu, ali će igrati protiv nje. Nidam je sa prošlosezonskim finalistom FIBA Lige šampiona potpisao ugovor na jednu godinu, ali tačan iznos godišnje plate nije poznat. Monako je svakako dobio veliko pojačanje za Evrokup, gde će pored Crvene zvezde igrati u grupi sa još Brešom, Ulmom, Galatasarajem i Andorom. 

Derek Nidam je prošle sezone odigrao 58 utakmica u svim takmičenjima, uz prosek od gotovo osamnaest poena i četiri asistencije. 

Posle sezone karijere u Mornaru iz Bara, Derek Nidam (27 godina, 180 centimetara) blizu je selidbe u Francusku.

Ono o čemu se pričalo nekoliko dana u četvrtak je nagovešteno i na specijalizovanim portalima, koji su objavili da će Amerikanac otići u Monako, koji će kao i njegov dosadašnji tim učestvovati u Evrokupu.

Nidam je sa 17 poena u proseku bio četvrti strelac ABA lige, a u crnogorskom prvenstvu je dao veliki doprinos prekidu dominacije Budućnosti.

Ako zaista pređe u Monako, Nidam će raditi sa novim trenerom francuskih "crveno-belih", Sašom Filipovskim.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar