Милојевић најавио довођење новог шпица!

Неки нам се нуде, али не задовољавају критеријуме! Тренер Звезде о Ебесилију, Мелегу, Јевтовићу, Јованчићу, Динаму из Врања. . .

Фудбал 19.07.2018 | 21:45
Милојевић најавио довођење новог шпица!
Отишао је Александар Пешић у Саудијску Арабију, његово место требало да је попуни Ричмонд Боаћи, али како повратак голгетера из Гане тапка у месту, тако се Црвена звезда окреће полако другим решењима у нападу.

Кинески Ђангсу (још) није пустио снажног центарфора на позајмицу, питање је и да ли ће, међутим, на Маракани немају времена за чекање, па су кренули да траже решења на другој страни, што је потвтрдиоВладан Милојевић.

„Радимо на довођењу још једног шпица, али није лако наћи одговарајућег. Неки играчи се нуде, али не задовољавају наше критеријуме. Имам велико поверење у господина Митра Мркелу, радимо даноноћно да доведемо доброг играча, који ће заиста бити појачање. Не желимо да доведемо неког само да бисмо довели“, предочио је тренер црвено-белих.

Уколико нико не стигне до петка у поноћ, кад у седиште у УЕФА мора да буде послат списак за друго коло квалификација за Лигу шампиона, српски првак ће на мегдан Судуви са постојећим саставом. А у њему похјединци тек хватају залет.

„Мелег, Јованчић, Јевтовић и остали се нису наиграли у својим клубовима. Добри су играчи, селектовали смо их, желели, потенцијал није споран, али и њима је потребно време да врате самопоуздање. Добијаће шансу од мене, али и од њих зависи много. Што се раније физички припреме, брже ће се и самопоуздање вратити. Ебисилио је квалитетан, донеће нам много, али и њему је потребно време“.

А времена за чекање нема, јер већ у петак креће још једног такмчење. Утакмицом против Динама из Врања (20.00, ТВ Аренаспорт 1) Звезда креће у одбрану титуле.

„Почиње шампионат, знају су амбиције Црвене звезде, не само сад, него увек. Долази нам дебитант у, екипа која је током минуле сезоне заузимала место које води виши ранг. Играли смо против Динама и у Купу Србије. Нисмо ни м,и ни они, у такмичарском ритму, али имамо велики респект према Врањанцима. Амбизизни су, а тренер Антић који је показао да је један од најбољих у земљи, све што је Динамо урадио је захваљујући његовој љубави и ентузијазму према Врању. Спремићемо се на најбољи начин, позивам навијаче да нам и на овој утакмици помогну“.

Извесно је, биће промена у односу на стартних 11 из реванша са Спартаксом.

„Сви заслужују да играју, видећемо после тренинга како се осећају. Са појединим играчима мораћемо кроз утакмице да подижемо форму. Неки ће, можда, добијати додатну минутажу, неке ћемо одморити. Имам велико поверење у њих. Стварно нам је увек наредна утакмица најважнија, и не размишљамо о утакмици која нас очекује у уторак. Велики су проблеми ако другачије размишљамо“, закључио је ВладанМилојевић.

КАКО ЈЕ ФРАНЦУСКА ОСВОЈИЛА МУНДИЈАЛ? НИСТЕ ВИДЕЛИ МНОГО ЛЕПОГ ФУДБАЛА

У двомечу са шампионом Летоније, Црвена звезда је наишла на дефанзивни блок, пробијен тек пред крај реванша, а са таквим стилом игре противника суочаваће се у већини суперлигашких, можда и на неким европским утакмицама.

„У овом тренутку је тешко играти против било које екипе која се добро брани. Од играча сам тражио и увек ћу, поштовање ривала. Када девет играча стане иза лопте, тешко је пробити. Претходне године се дешавало да из прве шансе постигнемо гол, па је све ишло другачије. Момци морају да имају стрпљења, видећемо у наредним утакмицама шта је кључ за пролазак поред таквих одбрана. На крају крајева, погледајте Светско првенство. Како је Француска узела титулу? Нисте видели много лепог фудбала. Видели сте дефанзивни блок одакле је чекала грешку и освојила Мундијал. Игра се на резултат, а ми ћемо тражити начин да проналазимо решења и за такве одбране“, допунио је Владан Милојевић, тренер Црвене звезде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар