Хапшења због утапања дјечака

Полиција је у Јагодини ухапсила А. Х. (1987) и М. Х. (1966), одговорна лица удружења "Дечија радост" из БиХ и М. А. (1988) одговорно лице хотела Алфа у Кончареву, надомак Јагодине.

Србија 19.07.2018 | 15:15
Хапшења због  утапања дјечака
Због сумње да је починио исто кривично дјело, полиција интензивно трага за В. В. (1987), такође одговорним лицем хотела Алфа.

Ухапшени се сумњиче да су пропустили дужан надзор над дјецом, као и да одговорна лица хотела нису примијенила мјере заштите на базену због чега се, како се сумња, утопио четрнаестогодишњи дјечак из Босне и Херцеговине.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Јагодини, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

"Дјеца су се купала у мањем, дјечијем базену. Пијосле вечере Риад Х. и још три дјевојчице самоиницијативно су ушли у велику базен. Када су видјеле да нема дјечака, дјевојчице су почеле да га траже и видјеле да се удавио. Још увијек прикупљамо доказе како бисмо утврдили ко је одговоран за ову несрећу", изјавио је за "Новости" виши тужилац Славко Кнежевић.

Према сазнањима београдских таблоида, дјеци је пре 22 сата радник обезбјеђења рекао да изађу из базена јер се затвара. Она су послушала, али су се потом кришом вратила. У дјечијој јурњави око базена касно је примјећено да се Риад утопио и да његово тијело плута у базену.

(мондо.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Xx

19.07.2018 14:59

Готово је сада дјецака нема јадно дијете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бибси

20.07.2018 08:12

Није готово, неко треба да одговара, као опомена за будуце не дај Бозе несреце, цуј ником ниста..